Höst

En tid för eftertanke. Att låta sommaren ta plats i oss, bevara och lagra minnena av den .  Känna saknad efter ljuset och värmen, känna sorg för det som varit och inte kommer tillbaka. Låt hösten bli en tid då vi kurar ihop oss, samlar erfarenheten av det som varit, det goda och det svåra, så att det kan bli en kraft som vi har med oss och kan ta fram när vi behöver.

Se löven falla i takt med att vi lämnar sommaren bakom oss. Känn att den finns kvar inom oss. Vi, precis som träden, drar tillbaka kraften till vårt centrum, djupt inom oss. Vi låter det vara så nu, en tid av stillhet och lugn, för att samla oss och ge plats inför det nya, framtiden, som är på väg, men inte ännu, först vila och kura.Höst 5 (2)

2 svar till ”Höst”

  1. Så fint skrivet Helena. Stor höstkram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: