Välkommen 2021!

Ett helt år har passerat. Ett tillfälle för mig att stanna upp och summera vad jag tar med mig från året som gått. Vad har fyllt på mig och fått mig att känna mig mer levande och vad har tagit för mycket kraft? Det är viktiga insikter som jag vill ta med mig från det gamla året in i det nya.

Jag känner så väl till vikten av att inte straffa mig själv när jag inte klarar av att hantera situationer som jag egentligen vill. Ändå hamnar jag där när jag som minst behöver det, när jag är kraftlös. Så skönt då när jag kan göra om, lägga plåster på såren och bädda mjukt för mig själv. Det är nog det som fått mig att känna mig levande under året. Till min hjälp har jag människorna runt mig. Jag har förmånen att träffa många människor i mitt jobb men även anonyma människor jag möter ute i samhället, mina nära och kära. Människor som hjälper mig att se situationer på nya sätt. Det tar jag med mig in i det nya året. Vi hjälps åt och då underlättar vi för varandra .

Ta väl hand om er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: