Oro-Lugn

När smittspridningen ökar i samhället blir jag orolig. Jag känner det i min kropp; jag blir rastlös, jag får ett tryck i huvudet, en värmeökning i ansiktet, det pirrar i kroppen. Det resulterar i att jag vill agera, jag börjar bestämma vad jag och min familj får och inte får göra. Ofta på ett hårt sätt.

Där om inte innan försöker jag stanna upp och tänka på vad som händer. Jag drar mig tillbaka, försöker bryta och göra något annat. För min del är det ofta fysiskt; yoga, träning , en andningsövning, meditation. Jag behöver hitta lugn och stabilitet, komma tillbaka , hämta hem mig. Någon gång här har oron passerat eller jag har i alla fall blivit lugnare. Så, vad behöver du för att hämta hem dig? Hur kan vi hjälpas åt? Ofta behöver vi någon som hör oss, som är med oss. VI är inte ensamma, vi är många tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: