Vår igen…

Här hemma stundar studentexamen. Här hittar jag så mycket likheter med våren. Förväntan och glädje som spritter i kroppen! Men också osäkerhet för framtiden, ett velande i känslolivet. Ena sekunden glädje över friheten att göra vad man vill, nästa sekund osäkerhet och kanske rädsla., kommer jag att klara det? Allt på en gång, huller om buller!

Hos föräldern (mig), osäkerhet, har han fått med sig det han behöver och vemod över att han ska lämna oss. Detta blandar sig med glädje, stolthet och trygghet. Han är helt fantastisk! Även alla dessa känslor på en gång.

….och på samma dag!!!!!!!

Ja, ja, vi har gjort det en gång förut, knoppar kommer att brista men det kommer att bli bra. Om inte på en gång, så till slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: